Η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί την επίσημη επιστημονική εταιρεία της Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα.
hellenicvascularsurgery@gmail.com

Τελευταία νέα

Title Image

Συνέδριο 2018

Home  /  Συνέδριο 2018
118
Ελεύθερες ανακοινώσεις & E-posters
5
Workshops
25
Στρογγυλά τραπέζια
27
Χορηγοί

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής
και Ενδαγγειακής Χειρουργικής

Μεταξύ 15 και 18 Μαρτίου 2018 έλαβε χώρα το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας που διοργάνωσε η Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής. Το συνέδριο έγινε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη. Η θεματολογία του συνεδρίου κάλυψε ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης Αγγειοχειρουργικής. Συμμετείχε σχεδόν το σύνολο της Αγγειοχειρουργικής κοινότητας της Ελλάδας, μεγάλος αριθμός Ελλήνων Αγγειοχειρουργών που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και πληθώρα Αγγειοχειρουργών από άλλες χώρες. Εκτός από τα στρογγυλά τραπέζια, υπήρξε μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για ειδικευόμενους αλλά και ειδικευμένους Αγγειοχειρουργούς.
Όπως πάντα, υπήρξα συνεδρίες με ελεύθερες ανακοινώσεις όπου νέοι κυρίως συνάδελφοι παρουσίασαν ενδιαφέρονται θέματα κλινικής αγγειοχειρουργικής αλλά και βασικής έρευνας. Ήταν ένα τετραήμερο γόνιμης ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων και εμπειριών.