Η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί την επίσημη επιστημονική εταιρεία της Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα.
hellenicvascularsurgery@gmail.com

Τελευταία νέα

Επιστημονική Διημερίδα της Φλεβολογικής και της Αγγειολογικής Εταιρείας στο Ναύπλιο

Το διήμερο 20 και 21 Απριλίου 2018 έλαβε χώρα επιστημονική διημερίδα με θέμα τη “Σύγχρονη αντιμετώπιση φλεβικών παθήσεων & Προβλήματα και σύγχρονες λύσεις στο Διαβητικό πόδι”. Η εκδήλωση έγινε στο Ναύπλιο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.  Παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι ενημερώθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με διάφορα θέματα που αφορούν τη διάγνωση και τη θεραπεία τόσο των φλεβικών παθήσεων όσο και ζητημάτων που αφορούν το Διαβητικό Πόδι.

Η εκδήλωση έιγνη προς τιμήν του Ομότιμου Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Διευθυντή της  Α’ Χειρουργικής Κλινικής στο  ΠΓΝ “Λαικόν” κ. Ηλία Μπαστούνη και του τ. Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝ “Σισμανόγλειο” κ. Δημητρίου Αρβανίτη, οι οποίοι και παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ.