Η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί την επίσημη επιστημονική εταιρεία της Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα.
hellenicvascularsurgery@gmail.com

Τελευταία νέα

Title Image

Έντυπη έκδοση

Home  /  Έντυπη έκδοση

Τριμηνιαίο περιοδικό της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας

Τεύχος 31-32

Απρίλιος – Ιούνιος 2014
Δείτε το pdf

Τεύχος 31-32

Απρίλιος – Ιούνιος 2014
Δείτε το pdf

Τεύχος 31-32

Απρίλιος – Ιούνιος 2014
Δείτε το pdf

Τεύχος 31-32

Απρίλιος – Ιούνιος 2014
Δείτε το pdf

Aγαπητοί συνάδελφοι

Το περιοδικό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ» αποτελεί το κορυφαίο εγχειρίδιο της εταιρείας αλλά και το κυριότερο περιοδικό μέσο ανάδειξης και δημοσιοποίησης της έρευνας ,της προσωπικής και συλλογικής εμπειρίας, και πολλές φορές ακραίας τεχνικής επιτυχίας. Είναι μία έντυπη έκδοση η οποία τα τελευταία χρόνια κατόρθωσε να έχει ένα υψηλό επιστημονικό επίπεδο και συνεχή περιοδική έκδοση, όμως υπήρξε θλιβερή απροθυμία των αγγειοχειρουργών να δημοσιεύσουν εργασίες και δικαιολογημένα, διότι το περιοδικό δεν είναι συνδεδεμένο με κανένα από τις διεθνείς βάσεις δεδομένων και βιβλιογραφικών αρχείων.

Το ΔΣ της Εταιρείας και η Επιστημονικη Επιτροπή του περιοδικού δεσμεύονται σύντομα να σας ενημερώσουν για τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν προκειμένου το περιοδικό να αποκτήσει πρωτεύωντα σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση και εκπαίδευση των Αγγειοχειρουργών.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας και η Επιστημονική Επιτροπή του περιοδικού