Η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί την επίσημη επιστημονική εταιρεία της Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα.
hellenicvascularsurgery@gmail.com

Τελευταία νέα

Title Image

Συνέδριο 2018

Home  /  Συνέδριο 2018

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Μεταξύ 15 και 18 Μαρτίου 2018 θα λάβει χώρα το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας που διοργανώνει η Εταιρεία. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη. Η θεματολογία του συνεδρίου θα καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης Αγγειοχειρουργικής. Αναμένεται να συμμετάσχει εκτός από σχεδόν το σύνολο της Αγγειοχειρουργικής κοινότητας της Ελλάδας, μεγάλος αριθμός Ελλήνων Αγγειοχειρουργών που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και πληθώρα Αγγειοχειρουργών από άλλες χώρες. Εκτός από τα στρογγυλά τραπέζια, θα υπάρξει μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για ειδικευόμενους αλλά και ειδικευμένους Αγγειοχειρουργούς.
Όπως πάντα, θα υπάρξουν συνεδρίες με ελεύθερες ανακοινώσεις. Αναμένεται να είναι ένα τετραήμερο γόνιμης ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων και εμπειριών.

Τόπος συνεδρίου

Θεσσαλονίκη. Μία πόλη όπου το παλιό και το νέο βρίσκονται σε διαρκή εναλλαγή. Ένας ξεχωριστός προορισμός γεμάτος εκπλήξεις, στην καρδιά της Μακεδονίας. Μουσεία και μνημεία εναλλάσσονται με σύγχρονες κατασκευές. Η διάσημη κουζίνα και η γαστρονομική κουλτούρα παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να δοκιμάσει συνταγές που προέκυψαν από ένα μωσαϊκό λαών και πολιτισμών. Η παραλιακή, πολυσύχναστη, με θέα τη θάλασσα και το βουνό Όλυμπος γοητεύει. Το Makedonia Palace, το κλασσικό ξενοδοχείο της πόλης, στην καλύτερη θέση ακριβώς πάνω στη θάλασσα. Με σύγχρονους και άνετους χώρους, θα παρέχει τη δυνατότητα για μία άρτια διοργάνωση με όλους τους σύγχρονους τρόπους.

Αποστολή εργασιών

Για να στείλετε τις εργασίες στο συνέδριο μπορείτε να συνδεθείτε εδώ.