Η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί την επίσημη επιστημονική εταιρεία της Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα.
hellenicvascularsurgery@gmail.com

Τελευταία νέα

Εργαστήριο Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ το «Σεμινάριο επιλογής ειδικότητας» – «Career Forum»

Την Παρασκευή 01/07/2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στο Εργαστήριο Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ το «Σεμινάριο επιλογής ειδικότητας» – «Career Forum» που απευθυνόταν στους 6ετείς προπτυχιακούς φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Στο Σεμινάριο, το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Εκπαίδευσης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Εταιρείας μας και Διευθυντη Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικης Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν» καθηγητη κ.Γερουλακο, και το Εργαστήριο Ανατομίας, Συμμετείχαν 23 Πανελλήνιες Επιστημονικές Ιατρικές Εταιρείες διαφόρων ειδικοτήτων.

Κατά την διάρκεια της ημέρας οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο της ειδικότητας, το χρόνο αναμονής για την έναρξη της ειδικότητας, τη χρονική διάρκεια της ειδικότητας και τις προοπτικές απορρόφησης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.