Η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί την επίσημη επιστημονική εταιρεία της Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα.
hellenicvascularsurgery@gmail.com

Τελευταία νέα

Κυριακή 14η Μαΐου 2023 – ΕΚΛΟΓΕΣ Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (ΕΕΑΕΧ) 2023

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Μέλη της ΕΕΑΕΧ

Το ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (ΕΕΑΕΧ) και το ΔΣ της Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών Ελλάδας (ΕΕΑΕ) σας ανακοινώνουν ότι την Κυριακή 14η Μαΐου 2023 και ώρα 9:30 το πρωί, πρόκειται να διεξαχθεί διαδικτυακά η εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του επόμενου ΔΣ της ΕΕΑΕΧ και της ΕΕΑΕ, για τη διετία 2023-2025.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία (πληροφοριακό σύστημα ΖΕΥΣ της GRNET). Ο σύνδεσμος για την συνέλευση καθώς και για την ηλεκτρονική ψηφοφορία θα σας σταλεί ηλεκτρονικά εγκαίρως λίγες ημέρες πριν τη διαδικασία και σας προσκαλούμε να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας ώστε να έχουμε την μεγαλύτερη συμμετοχή.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ιστοσελίδας της Εταιρείας προσβάσιμο μόνο από τα εγγεγραμμένα μέλη της Εταιρείας (https://www.vascularsociety.gr/forum). Τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΑΕΧ και της ΕΕΑΕ θα παρευρεθούν στα Γραφεία της Εταιρείας, Φειδιππίδου 8 Αθήνα, για να διευθύνουν την Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες.

Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία αποφασίστηκε:

  1. Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν μόνο ενεργά μέλη της ΕΕΑΕΧ για το έτος 2023, εφόσον ανανέωσαν την ετήσια συνδρομή τους μέχρι και την 1η Μαΐου 2023.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα είναι ανοικτή μέχρι και την 1η Μαΐου και η υποβολή θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας στο HSVES/Forum https://www.vascularsociety.gr/forum, (διεύθυνση προσβάσιμη μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη). Σε μέλη που οι εγγραφές θα γίνουν ετεροχρονισμένα ή λόγω καθυστέρησης τραπεζικής συναλλαγής θα φανούν ετεροχρονισμένα μετά την 1η Μαΐου, δεν θα δοθεί το δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας στις εκλογές.

Οδηγίες υποβολής υποψηφιότητας: ( https://www.vascularsociety.gr/forum/topic/144)

  1. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο τα ενεργά μέλη βάση του καταστατικού, που θα έχουν πληρώσει την συνδρομή τους για το 2023 μέχρι και την 1η Μαΐου.

Σε μέλη που οι εγγραφές θα γίνουν ετεροχρονισμένα ή λόγω καθυστέρησης τραπεζικής συναλλαγής θα φανούν ετεροχρονισμένα μετά την 1η Μαΐου, δεν θα δοθεί το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές. Για αυτό παρακαλούμε όλα τα μέλη της Εταιρείας να διευθετήσουν την εγγραφή τους εγκαίρως.

  1. Ο Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών κ Αναστάσιος Χρονόπουλος, μας έστειλε διευκρινήσεις για την εκλογική διαδικασία και την κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Για την Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδας (ΕΕΑΕ) ψηφίζουν μόνο ειδικευμένοι Αγγειοχειρουργοί.

Τα μέλη ψηφίζουν:

  • Για Διοικητικό Συμβούλιο : 7 τακτικά μέλη και 3 αναπληρωματικά
  • Για Πειθαρχικό Συμβούλιο: 5 τακτικά μέλη και 3 αναπληρωματικά (προϋπόθεση οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τίτλο ειδικότητας για τουλάχιστον 10 χρόνια)
  • Για Ελεγκτική επιτροπή : 3 τακτικά μέλη + 2 αναπληρωματικα
 
 
 
  • Συνολικά οι εκλογές θα είναι για:
  • Πρόεδρο Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (ΕΕΑΕΧ)
  • Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της ΕΕΑΕΧ
  • Μέλη της Τριμελούς Επιτροπής Ειδικευομένων της ΕΕΑΕΧ
  • Για Διοικητικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών Ελλάδας (ΕΕΑΕ)
  • Για Πειθαρχικό Συμβούλιο ΕΕΑΕ
  • Για Ελεγκτική επιτροπή ΕΕΑE

 

 

Τα μέλη του ΔΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Καθηγητή κ. Ανδρέα Λάζαρη για την προθυμία του να συνεισφέρει έχοντας την εμπειρία από τις προηγούμενες εκλογές και στην επιτυχή διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών.

 

Για οποιοδήποτε απορία ή διευκρίνιση ή σχόλιο για την εκλογική διαδικασία μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με την Εταιρεία (info@vascularsociety.gr) ή με τον Γραμματέα της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Μουλακάκη (6937357508).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

 

Ο Πρόεδρος της ΕΕΑΕΧ                                                     

 

 

 Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΕΑΕΧ